A Minupon belül van lehetőséged arra, hogy létrehozz privát szolgáltatást. Ha engedélyezve van a funkció, a szolgáltatás nem lesz látható az időpontfoglaló oldaladon. A szolgáltatás időpontfoglaló oldalát azok az ügyfelek fogják látni, akikkel megosztod a szolgáltatás linkjét.
Útmutató lépésről-lépésre:
Menj az Admin felületre.
Menj a Szolgáltatások menüpontba.
Kattints a "Szerkesztés" gombra az adott szolgáltatásnál.
Kattints a három pontra (⋮) az adott szolgáltatás jobb felső sarkában, a Mentés gomb mellett.
Kattints a Privát szolgáltatás kapcsolóra a ki-be kapcsoláshoz.
Mentsd el, amikor kész vagy.