Ahhoz, hogy munkatársakat adj hozzá a fiókodhoz, először kapcsolatba kell lépned velünk a helyek beállításával kapcsolatban.
Kattints a Fiók beállítások > Munkatársak menüpontra, majd kattints a Demot kérek gombra, vagy írj nekünk a hello@minup.io email címre.
A szabad helyek beállítása után a következőképpen állíthatod be a munkatársaidat:
I. Munkatárs hozzáadása
Menj a Fiók beállítások > Munkatársak menüpontba.
Itt láthatod, hogy hány helyed van, hány hely van használatban, és hány még elérhető.
Kattints a Munkatárs hozzáadása gombra.
Add meg a munkatárs nevét, opcionálisan a telefonszámát, és egy rövid bemutatkozást, amely megjelenik a foglaló oldalon.
II. Helyszínek beállítása
A munkatársakhoz helyszíneket a Fiók beállítások > Munkatársak menüpontban rendelhetsz hozzá. A hozzárendeléshez először létre kell hoznod a helyszínt a Beállítások > Helyszínek menüpontban. Ha munkatársaid több helyszínen dolgoznak, ezt szintén a munkatárs profilján tudod beállítani. Minden munkatárshoz helyszínenként egyéni munkaidőt is megadhatsz.
III. Munkaidő beállítása
A munkatársak munkaidejét a Fiókbeállítások > Munkatársak menüpontban tudod beállítani. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt munkatársat, majd görgess le a Munkaidő szekcióhoz. Minden munkatárs munkaidejét egyenként kell beállítani a saját profilján.
IV. Jogosultságok beállítása
Kattints a Hozzáférés és jogosultságok menüpontra. Itt az alábbiakat állíthatod be:
Kövesd az útmutatót a cikkben:
V. Google Naptár szinkronizálás
Minden munkatárshoz külön Google Naptár szinkronizálást állíthatsz be.
Kétirányú és egyirányú szinkronizálás is elérhető.
Kövesd az útmutatót ebben a cikkben:
VI. Szolgáltatások hozzárendelése munkatárshoz
Kattints a Szolgáltatások menüpontra.
Kattints a Szerkesztés gombra a szolgáltatásnál, amit szerkeszteni szeretnél.
A Munkatárs legördülő menüben válaszd ki, hogy melyik munkatárshoz vagy munkatársakhoz tartozzon a szolgáltatás.
Mentsd el a változtatásokat.
A csoportos szolgáltatások egyszerre csak egy munkatárshoz rendelhetők hozzá – jelenleg nem lehetséges őket egyszerre minden munkatárshoz hozzárendelni.
VII. Megjelenési beállítások
Választhatsz, hogy az ügyfelek először a munkatársakat vagy a szolgáltatásokat lássák a foglalási oldalon.
Menj a Beállítások > Megjelenés menüpontba.
Görgess le a Menü szakaszig.
Húzd a Munkatársak menüpontot az első helyre a nyíl segítségével.